Om klinikken


Kiropraktorerne Frederiksberg er en nærværende og dynamisk klinik med fokus på dig som patient

Om klinikken

Klinikken blev stiftet i 2007 af Jørn Eichhorn og Janus Rahr Hjøllund. Vores kompetente team består af fem kiropraktorer, én RAB-godkendt massør, én autoriseret fysioterapeut, samt fire sekretærer. Alle vores kiropraktorer er uddannet fra Syddansk Universitet i Odense - en 5 årig uddannelse som sikrer et kompetent team af behandlere. Derudover deltager vores behandlere løbende i fagligt relevante kurser for at anvende de nyeste behandlingsmetoder inden for fagområderne.

Vores behandlere udfører alle normale samt mere komplicerede behandlingsformer inden for kiropraktik, øvrig manuel behandling samt træningsvejledning. Vi starter alle behandlingsforløb med en grundig forundersøgelse, så vi kan udøve en kvalificeret behandling af alle gener i bevægeapparatet.

Vi stræber altid efter at yde den højest faglige service og sikre den bedste kvalitet. Derudover er høj tilgængelighed og fleksibilitet vigtige fokuspunkter for klinikken, da vi ønsker at kunne tilbyde dig tid samme dag som du ringer, samt imødekomme ønsket om fleksible konsultationstider.

Klinikken er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, Akkrediteret af IKAS ifølge Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) og har overenskomst med den offentlige sygesikring. Vi har samarbejdsaftaler med de fleste forsikringsselskaber og med Sygeforsikringen "danmark". Derudover er vi medlem af Dansk Kiropraktor Forening, Dansk Selskab for Kiropraktik og er en del af Kiropraktorgruppen

Vi er centralt placeret på Frederiksberg i København, tæt placeret på metro station, busser samt parkering. Klinikken ligger i gadeplan med rampe direkte til hoveddøren, hvis du er gangbesværet.


Cvr: 30304365
Ydernummer: 708097

Sankt Nikolaj Vej 1, 1953 Frederiksberg C
Åbningstider: Mandag-Torsdag 7-18 og Fredag 7-16