Forsikring


Dækning

Har du en forsikring, der kan betale dine behandlinger? De fleste dækker helt eller delvist for kiropraktisk behandling. Vi anbefaler altid at man kontakter forsikringen inden behandlingsstart.

 

Fritids- og ulykkesforsikringer

Har du været ude for en ulykke, eller er du på anden vis kommet til skade, så dækker din  fritids- eller ulykkesforsikring højst sandsynligt dine udgifter til din behandling.

 

Sundheds-, hospitals- og helbredsforsikringer

Hvis du ikke har tegnet en forsikring selv, kan du undersøge om du har en via dit arbejde. Mange virksomheder tilbyder nemlig forsikring til deres medarbejdere. Nogle kan også have dækning via deres pensionsordning.

 

Har du ikke en forsikring men er du derimod aktivt medlem af Sygeforsikringen “danmark”, får du tilskud til kiropraktik og fysioterapi behandlinger. 

 

Hvordan gør du brug af din forsikring?

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber. For at du kan få dækket dine behandlinger skal du

 

 • kontakte dit forsikringsselskab før din behandling, hvis du vil være sikker på om de dækker. Det er ikke alle der dækker bagudrettet.
 • medbringe en kopi af din betalingsgaranti fra dit forsikringsselskab. (Nogle få selskaber sender betalingsgarantien direkte til klinikken, i de tilfælde er det vigtigt at du informerer dem om at du har booket tid hos os.)
  Hvis vi får en kopi af din betalingsgaranti, kan vi afregne direkte med langt de fleste forsikringsselskaber. 
  Hvis du ikke medbringer en bevilling fra din forsikring, skal du selv lægge ud for behandlingen. I så fald kan du få en kvittering med, som du selv kan indsende til forsikringen.

 

Krav fra forsikringsselskaberne

Forsikringsselskaber har forskellige krav og regler, derfor er det vigtigt at du tager kontakt til din forsikring når du skal benytte den.

Vi har

 • overenskomst med sygesikringen og ydernummer – for alle kiropraktorerne. (OBS! Vores fysioterapeut har ikke overenskomst og ydernummer.)
 • mulighed for at fakturere elektronisk.

Dette er krav som mange forsikringsselskaber stiller.

 

Forsikringsnetværk – hvad er det?

Nogle forsikringsselskaber kræver at du benytter en klinik som er med i deres “netværk”. Dette er et mellemled som håndterer det administrative arbejde, med hensyn til dit behandlingsforløb.

Vi har samarbejdsaftaler med følgende forsikringsnetværk

 • Nordic Netcare
 • Falck Healthcare
 • PrimaCare
 • Sygeforsikringen “danmark”

Vi har ikke en samarbejdsaftale med FysioDanmark. Har du en forsikring der normalt benytter FysioDanmark, så skal du bede om en betalingsgaranti udenom FysioDanmark – hvis du vil kunne benytte den hos os.

 

Hvis du er i tvivl, om du kan benytte din forsikring hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Er massage dækket af din forsikring?

Massage er kun dækket hvis din bevilling er udstedt specifikt til massage. De fleste forsikringer der dækker massage kræver, at massøren er RAB-godkendt, hvilket vores massør, Peter Larsen, selvfølgelig er.

 

Er fysioterapi dækket af din forsikring?

Fysioterapi er kun dækket, hvis det står på bevillingen. Vores fysioterapeut, Jonas Søgaard Madsen, er autoriseret men er ikke omfattet af overenskomsten for fysioterapi, derfor kan der komme en delvis egenbetaling. Nogle forsikringer dækker kun op til et vist beløb i forbindelse med fysioterapi. Se priserne for fysioterapi her i klinikken på prislisten.

 

Er gebyret, hvis du udebliver eller aflyser for sent, dækket af din forsikring?

Nej – din forsikring dækker aldrig gebyrer. Dette gælder alle forsikringer.

Gebyrets størrelse kommer an på behandlingen, du har booket tid til.

Se afbudsregler og priser på gebyrer her