Forsikring


Har du en forsikring eller pensionsordning, der kan betale dine behandlinger? Vi anbefaler altid, at du kontakter din forsikring inden behandlingsstart, da ikke alle dækker bagudrettet.

Sundheds- og helbredsforsikringer dækker typisk for behandlinger her i klinikken. Mange forsikringer af denne type dækker også ens børn. Hvis du ikke har tegnet en forsikring selv, kan du undersøge, om du har en via dit arbejde, da mange virksomheder tilbyder forsikring til deres medarbejdere. Nogle kan også have dækning via deres pensionsordning.

Har du været ude for en ulykke, eller er du på anden vis kommet til skade, så dækker din fritids- eller ulykkesforsikring højst sandsynligt dine udgifter til din behandling. 

 

Hvordan gør du brug af din forsikring?

For at du kan få dækket dine behandlinger, skal du kontakte dit forsikringsselskab. Vi anbefaler, at du kontakter dem før din behandling, hvis du vil være sikker på, at de dækker. Det er ikke alle, der dækker bagudrettet.

Hvis du ønsker, at vi sender regningerne direkte til dit forsikringsselskab, skal du sørge for, at vi modtager en kopi af din betalingsgaranti. På den måde kan vi sikre, at alt bliver håndteret korrekt, og at du ikke skal bekymre dig om regninger og betalinger. Nogle få selskaber sender betalingsgarantien direkte til os digitalt.

Hvis vi ikke har modtaget din betalingsgaranti fra din forsikring, skal du selv lægge ud for behandlingen. I så fald får du tilsendt en kvittering, som du selv kan indsende til forsikringen.

Her er links til nogle af de selskaber, som vores patienter benytter her i klinikken:

AlkaDansk SundhedssikringLBPrimaCare
Alm. BrandFalck HealthcareNordic NetcareSygeforsikringen “danmark”
AP PensionGF ForsikringPenSamTJM Forsikring
CodanGjensidigePensionDanmarkTopDanmark
DanicaIF ForsikringPFATryg

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan benytte din forsikring hos os, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 35351953.

 

Dækker forsikringen helt eller delvist?

Nogle forsikringer dækker den fulde pris, mens andre dækker delvist. Dette betyder, at der kan være en delvis egenbetaling. Af betalingsgarantien, som du får fra din forsikring, vil det fremgå, hvor meget de dækker. Vores priser for kiropraktik, fysioterapi og massage kan ses på vores prisliste. For at en behandlingsform er dækket, skal den fremgå af betalingsgarantien.

Alle vores kiropraktorer er omfattet af overenskomsten for kiropraktik, og arbejder under ydernummer. Dette betyder, at du automatisk får det offentlige tilskud til dine behandlinger.

Vores fysioterapeut, Jonas Søgaard Madsen, er autoriseret, men er ikke omfattet af overenskomsten for fysioterapi. Derfor kan man ikke benytte en lægehenvisning til fysioterapi hos ham.

Vores massør, Peter Larsen, er RAB-godkendt. Dette er et krav fra de fleste af de forsikringer, som dækker massage.

 

 

Er gebyret, hvis du udebliver eller aflyser for sent, dækket af din forsikring?

Nej – din forsikring dækker aldrig gebyrer. Dette gælder alle forsikringer.

Gebyrets størrelse kommer an på hvilken behandling, som du har booket tid til.

Se afbudsregler og priser på gebyrer her

 

Sygeforsikringen “danmark”

Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen “danmark”, og har du ikke en anden forsikring, der dækker behandlingen, så får du tilskud til kiropraktik og fysioterapi behandlinger. Vi indberetter dine behandlinger elektronisk, så du ikke selv behøver at sende noget ind.