Jonas Søgaard Madsen


Jonas Søgaard Madsen

Jonas er autoriseret Fysioterapeut og uddannet fra Københavnerskolen i 2010. Tidligere har Jonas læst en bachelor i idræt på Aarhus Universitet.

I en årrække har Jonas arbejdet hos Gildhøj Fysioterapi, en klinik specialiseret i genoptræning efter særligt ryg-, skulder- og knæoperationer. Udover også at være en almen praksis, så har klinikken været specialiseret indenfor idrætsskader.

Jonas blev ansat hos Kiropraktorerne Frederiksberg i november 2018.

Se priserne for fysioterapi her. Sygeforsikringen “danmark giver et tilskud. Jonas er ikke omfattet af den offentlige overenskomst for fysioterapi, du kan derfor ikke få yderligere tilskud med en lægehenvisning.

 

Fysioterapi-behandling

Jonas behandler patienter i alle aldre – dog ikke spædbørn/babyer. Han behandler samtlige lidelser i bevægeapparatet og har særligt interesse inden for:

  • Alle aspekter af manuel behandling. Bl.a. ledmobilisering, muscle energy techniques (MET) samt muskel- og fascieteknikker.
  • Genoptræning både indenfor akutte- samt længerevarende skader herunder også idrætsskader.
  • IMS akupunktur.

For at opnå den bedst mulige effekt af behandlingen opfølges den manuelle del typisk med enkelte øvelser. Jonas er god til at tilpasse og planlægge øvelser og træningsforløb ud fra den enkeltes problematik og behov.

 

Efteruddannelse

Siden sit virke som fysioterapeut har Jonas læst de første 2 år af osteopatuddannelsen. Uddannelsen er med til at skærpe behandlerens manuelle færdigheder og giver en større indsigt i kroppens sammenhænge i forhold til at behandle skader. I 2022 har Jonas færdiggjort IMS (Intramuskulær stimulering) uddannelsen. IMS er en række af evidensbaseret akupunkturkurser. Jonas holder sig opdateret om ny viden inden for hans felt og deltager løbende i kurser.

 

Privat

Jonas kan godt lide at holde sig aktiv og spiller fodbold og tennis i sin fritid.