Peter Larsen


Peter Larsen

Peter er uddannet muskelterapeut på Muskelterapeutskolen v/ Ingrid Lobel i 1998. Efter endt uddannelse arbejdede Peter i 12 år med sundhedsløsninger i store og små firmaer for WellAtWork, Previasundhed samt Falck Healthcare. Her beskæftigede han sig med massage, grundtræning, spinningshold, personlig træning samt hverdagsøvelser på gulv.

Peter blev ansat hos Kiropraktorerne Frederiksberg i juni 2012.

Se priserne for massage her.

 

Massage-behandling

Peter behandler patienter i alle aldre – dog ikke spædbørn / babyer. Han behandler alle gener som kan forekomme i kroppens muskulatur ved hjælp af bl.a. massage, triggerpunktsbehandling samt akupressur. Peter supplerer sin behandling med vejledning og forklaring, således at hans patienter får indblik i den proces de gennemgår.

Følgende er nogle af de mange symptomer som han ofte behandler

  • Hovedpine
  • Stresspændinger
  • Sportsskader
  • Iskias-smerter
  • Muskulære smerter efter ulykke/skade
  • Forebyggelse af tilbagevendende smerter

Peter arbejder i tæt samarbejde med klinikkens kiropraktorer omkring spændinger i patienternes muskulatur ved vedvarende ledlåsninger.

Behandlingen tilpasses den enkelte patients muskulatur, således at der skabes en balance mellem hårdheden af trykket samtidig med at der arbejdes i dybden med muskulaturen.

Følgende er et udsnit af nogle af Peters behandlingsformer

  • Akupressur/triggerpunktsbehandling hvor der arbejdes med nerver, meridianer, bindevæv og fascier
  • Øvelser/udstræk i forbindelse med genoptræning og forebyggende smertelindring

 

Efteruddannelse

Peter deltager løbende i diverse kurser om bl.a. triggerpunktsbehandling, træningsformer samt massagegreb. Derudover har han deltaget i et længerevarende kursusforløb i Body Restart som omhandlede arbejde i meridianer samt frigørelse af langtidsspændinger.

 

Privat

Peter har i mange år dyrket kontaktsport og stået på ski, hvilket har resulteret i 12 knoglebrud og 3 operationer i forbindelse med ledbånd og meniskskader. Skaderne krævede flere års genoptræning, hvor Peter ikke følte at han blev modtaget med en tilfredsstillende behandling. Disse behandlingsforløb blev motivationen for Peter til at uddanne sig som massør og gav ham erfaring omkring, hvordan man bedst muligt kommer videre efter skader eller ulykker.