Parkering


Sankt Nikolaj Vej er en 2 timers P-zone. Frederiksberg kommune har altid 2 timers gratis parkering, hvis der ikke er skiltet med andet. Dog skal du stadig have billet, licens eller registrere din parkering. Vi anbefaler, at du benytter en parkerings-APP.

NYE PARKERINGSREGLER PÅ FREDERIKSBERG PER 1. JANUAR 2020 gør, at P-skiven ikke længere er nok på 2 timers pladserne. I stedet skal du registrere din parkering digitalt via parkerings-apps, parkeringsautomater eller have en parkeringslicens. P-skiven skal kun i brug på steder med tidsbegrænset parkering, f.eks. på de to parkeringspladser med 30 min. begrænsning lige foran klinikken. Læs mere på Frederiksberg Kommunes hjemmeside

 

Muligheder for parkering

Foran klinikken er der to ½ times parkeringspladser i tidsrummet 9-18.

Der er to parkeringspladser til handicappede på Sankt Nikolaj Vej i tidsrummet 8-16.

 

I ydertiderne kan der være rift om parkeringspladserne. Kan du ikke finde en plads, anbefaler vi, at du parkerer i Frederiksberg Centret, 270 meter fra klinikken.

 

Stikvejen til Sankt Nikolaj Vej, som ligger langs siden af klinikken, er en privat vej og forbeholdt ejendommens beboere. Parkering her medfører P-afgift, også selvom du har en Frederiksberg Licens.

 

Se kortet for et overblik over parkeringsmulighederne i nærheden af klinikken.

Parkering

Offentlig transport

Benytter du offentlig transport? Se hvilke buslinjer der stopper tæt på klinikken her!