Trine Palludan


Trine Palludan

(Trine er på barselsorlov)

 

Trine er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2012. Efter endt uddannelse, arbejdede hun to år hos kiropraktorerne Westloft i København og blev herefter ansat hos Kiropraktorerne Frederiksberg i 2014. Som en af få kiropraktorer i Danmark har Trine også afsluttet den 3-årige master uddannelse inden for børne og pædiatri området.

 

Behandling

Trine behandler patienter i alle aldre og lægger stor vægt på diagnosticering, evidensbaseret behandling og en god dialog i hendes praksis.

Som en naturlig følge af hendes master uddannelse inden for børne og pædiatri området, ser Trine mange børn i sin praksis.
Derudover har Trine en særlig interesse for idrætsskader, samt skadeforebyggende behandling.

 

Brug af særlige teknikker

Udover manipulationsbehandling benytter Trine sig af adskillige andre muskulære behandlingsformer og teknikker, herunder

  • dry needling/evidensbaseret akupunktur
  • triggerpunkts behandling
  • MET behandling (udstræk)
  • Kinesiotape

 

Efteruddannelse og faglig aktivitet

Trine holder sig løbende opdateret omkring den nyeste forskning inden for bevægeapparatet og deltager løbende i efteruddannelse og fagligt relevante kurser. Trine afsluttede i 2018 sin Master i pædiatri ved Anglo-European college of chiropractic. Trine er fagligt engageret i kiropraktik i Danmark. Hun sidder blandt andet med i DSKKBs bestyrelse og er med i styregruppen for pædiatri.

 

Privat

Trine sejler og træner meget i sin fritid. Hun har en baggrund som eliteidrætsudøver, hvor hun var på et olympiske sejlerlandshold og har vundet adskillige VM og EM medaljer.