Janus Rahr Hjøllund


Janus Rahr Hjøllund

Janus er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2000. Efter endt uddannelse, arbejdede han i flere kiropraktor klinikker i Roskilde, Amager, Lyngby og Holbæk. I 2007 blev han selvstændig, hvor han åbnede Kiropraktorerne Frederiksberg. Janus har tidligere været fagpolitisk aktiv med en bestyrelsespost i Københavns Amt samt medlem af Udvalget for ansatte kiropraktorer.

 

Behandling

Janus behandler patienter i alle aldre – også spædbørn. Han ser en bred palette af patienter, såsom personer med hovedpine, gravide, sportsskader, nakke eller lændesmerter. Han behandler alle gener i bevægeapparatet og lægger vægt på diagnosticering og evidensbaseret behandling. Han ser det som en stor fordel at vi kan tilbyde vores patienter en tværfaglig behandling, derfor gør han også ofte brug af vores fysioterapeut Jonas og massør Peter.

Janus benytter flere behandlingsformer, herunder:

  • Manipulation og ledmobilisering
  • Triggerpunkts behandling
  • Muskel- energiteknik (MET)
  • Activator behandling
  • Dry needling/evidensbaseret akupunktur

 

Efteruddannelse

Janus holder sig opdateret om ny viden inden for kiropraktik og bevægeapparatet, og deltager løbende i fagligt relevante kurser. Af mere specialiserede kurser har han har taget flere internationale sportsskade kurser (FICS) og kurser vedrørende spædbørnsbehandling.

 

Privat

Janus er gift med Karina og sammen har de 3 piger, Anna, Marie og Astrid. Ud over at være i klinikken eller med familien, sætter han pris på en cykeltur, at være sammen med venner og en tur i den kolde bølge.

 

Læs mere om Janus på hans LinkedIn profil